Ariana Grande amerikai színésznő, énekesnő. Karrierje 2008-ban indult be, mikor megkapta Cat Valentine szerepét a Niceklodeon 'Victorious' című sorozatában. Pár évvel később, mikor a sorozatnak vége lett, még egy évre a Sam&Cat-ben visszatért, azután pedig az énekesnői karrierjére fókuszált. Első lemeze, a Yours Truly, már ekkor megjelent, 2014-ben pedig megjelent a második nagylemeze My Everything címmel.  több?
 

MOONLIGHT
elnevezés: harmadik nagylemez
státusz: folyamatban

 

HONEYMOON TOUR
elnevezés: turné
státusz: aktív
utolsó dátum: október 15.

 

SCREAM QUEENS
elnevezés: sorozat (első évad)
szerep: Katherine (Chanel #2)
megjelenés: 2015. szeptember 22.
iMDb - képek - előzetes

 

ARI BY ARIANA GRANDE
elnevezés: parfüm
megjelenés: 2015. szeptember

 

 

 

    

 

KISCSILLAGOK
a te helyed & a te helyed

A képes elite cseréhez nem biztos, hogy elfogadom a csere kérésed, de a kiscsillagokhoz 100%, hogy mindenki kikerül!

 

Téma: Ariana Grande
Nyitás: 2014.01.28. 
Szerkesztő: Evus
Kódok, segítségek: itt és itt 
Design: #09

Az oldal nem áll kapcsolatban Ariana-val, sem a családjával, menedzsmentjével, ez csupán egy rajongói oldal. Az oldal tartalma teljesen saját, minden saját írás és fordítás, ha nem, akkor a forrást minden esetben feltüntetem! Kérlek ne lopj!

© 2015 Ariana Grande Hungary

 

Ariana Grande Hungary News

Fánk-bolt incidens

2015.07.12. 19:33

Egész héten az volt a téma Ariana nevével kapcsolatban, amikor eléggé felborzolta a kedélyeket a viselkedésével. Ari a barátaival látogatott el egy fánk-boltba, ahol egyébként az egyik háttértáncosával csókolózott. De a felháborodás tárgya nem ez volt, hanem az, hogy szemtelen módon megnyalogatták a kirakott fánkokat, majd mikor az eladó egy hatalmas adag fánkot hozott elő, Ariana azt a kijelentést tette, hogy "Ez meg mi a f*sz? Utálom az amerikaiakat! Utálom Amerikát!"

Ariana belátta viselkedésének következményeit és először egy hosszabb szöveget írt, majd egy videót is feltöltött amiben bocsánatot kér! A videó megtekinthető a bővebben mögött!

Ez nem volt szép Ariana!

Még két Starity-s cikk a bővebben mögött!

Leégette magát Ariana Grande
Ariana Grande nem viselkedett éppen úrinőhöz méltóan egy fánkboltban az elmúlt hétvégén, ezzel pedig kivívta számos amerikai haragját.
 
Leégette magát Ariana Grande
Fotó: Joseph Llanes
Ariana Grande több milliós rajongótáborral büszkélkedhet, melynek tagjai felnéznek rá, éppen ezért aligha engedhet meg magának olyan viselkedést, amilyet az elmúlt szombaton tanúsított a Lake Elsinore-i Wolfee Donuts nevű fánkboltban Dél-Kaliforniában.
 
Az énekesnő háttértáncosával, Ricky Álvarezszel és két további ismerősével érkezett az üzletbe, ahol bizony kibújt belőle a kisördög. Miközben vadul flörtölt a fiúval, mindketten összenyalogatták az eladásra szánt, pultra kitett fánkokat, amikor éppen senki nem figyelt. Amikor pedig az egyik alkalmazott egy tálcányi óriásfánkot helyezett ki, Ariana kifakadt: "Mi a f*sz ez? Utálom az amerikaiakat. Utálom Amerikát."
 
Pechjére egy biztonsági kamera rögzítette az incidenst, a TMZ  pedig közzé is tette, óriási felháborodást kiváltva ezzel. Az énekesnő – bár nem ő az első, aki nem ért egyet hazája általános étkezési szokásaival – kissé rejtélyes körülmények között kedden bejelentette, hogy lemondja közelgő fellépését a Major League Baseball's All-Starban, amely ezen a hétvégén került volna megrendezésre. Ariana sajtósai a hétfői fogászati műtétjére hivatkoztak a közleményben, bár a videó nyilvánosságra kerülése után az sem lenne meglepő, ha a kínos szituáció állna a visszalépés háttérében.
 
 
Ariana Grande bocsánatot kért a világtól
Alig pár napja jelent meg az a videó, amiben Ariana Grande egy fánkboltban összenyalogatta az eladásra szánt, pultra kitett fánkokat, majd pedig kijelentette, hogy utálja Amerikát és az amerikaiakat.
 
Ariana Grande hatalmas botrányt okozott azzal világszerte, hogy felelőtlenül kijelentette, hogy utálja az országát, és a benne élő embereket, majd a fánkokat is összenyalta egy gyorsétteremben. Pechére a felvétel kiszivárgott, és Ariana most hatalmas gyűlöletben találta magát.
 
Nem sokkal a videó megjelenése után azonban Twitter-oldalán bocsánatot kért rajongóitól. "Rendkívüli módon büszke vagyok arra, hogy amerikai lehetek, és mindig egyértelművé tettem, hogy szeretem az országomat. Amit egy személyes pillanatban mondtam egy barátomnak, Ryannek, aki a fánkokat vette, ki volt ragadva a szövegkörnyezetből és nagyon sajnálom, hogy nem volt több tapintatosság a szavaimban. Mint egy olyan ember, aki támogatja az egészséges étkezést, az étel nagyon fontos számomra, és néha feldühít, hogy mi, amerikaiak, milyen szabadon eszünk meg dolgokat anélkül, hogy gondolkodnánk azokon a következményeken, amiket művelnek az egészségünkkel és a társadalommal önmagában. A tény, hogy az Egyesült Államokban az egyik legmagasabb a gyermekkori elhízás mértéke, frusztrál engem. Tennünk kéne azért, hogy megértessük magunkkal és a gyermekeinkkel, hogy a túl sok evés veszélyes, és mérgeket viszünk be a testünkbe. Többet kell követelnünk az élelmiszeripartól.  Jobban kellett volna tudnom, hogyan fejezzem ki magam; új felelősségeim vannak mint közéleti személyiség, törekszem arra, hogy jobb legyek. (...) Még egyszer bocsánatot kérek azért, ha megbántottam valakit a szegényes szóhasználatommal."
 
 
Bár a rajongóknak ennyi is elég volt ahhoz, hogy megbocsássanak kedvencüknek, Ariana még mindig nem érezte úgy, hogy megfelelően elnézést kért volna viselkedéséért. Éppen ezért YouTube-csatornájára feltöltött egy videót, amiben szóban is elmondja, mennyire sajnálja a történteket. Szerettem volna egy videót készíteni, hogy újra bocsánatot kérhessek az egész fánkincidensért. Úgy érzem, hogy a bocsánatkérésben, amit posztoltam, kihagytam a lehetőséget, hogy tényleg őszintén elnézést kérjek, és kifejezzem, amit érzek, mert nagyon lefoglalt, hogy az élelmiszeriparral való problémáimat mondjam el, ami nem túl relatív. Máshogy is kifejezhettem volna, szóval most ezt teszem.
 
Ariana a videóban elmondta, hogy ő is megnézte a fánkboltban készült felvételt, és rettenetesnek gondolta a viselkedését, nagyon megalázva érezte magát.  "22 éves vagyok. Ember. Még mindig rengeteg dolgot kell megtanulnom, követek el hibákat, és ezekből fogok tanulni. (...) Nem kifogásokat keresek a viselkedésemért, hanem csak bocsánatot szeretnék kérni."

 

Címkék: Cikk
 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!